Escrit de reclamacions

Per presentar una reclamació prèvia a SERVEIS MUNICIPALS SANT QUIRZE SLU, en primer lloc, enviï’ns aquest document emplenat al correu contacte@sqvaigua.cat.

També el podeu presentar en paper signat a les oficines de SQVaigua al carrer Pintor Vila Puig, 49, baixos, 08192, Sant Quirze del Vallès, en horari d’oficina, matins: dilluns a divendres de 10 a 15h i tardes: dimarts i dijous de 15:30 a 18h.

En el cas que no sigui resolta favorablement la seva demanda, per continuar reclamant ho pot fer a través del SÍNDIC DE GREUGES, que atén les reclamacions i/o consultes que tenen els ciutadans amb les seves relacions amb les administracions públiques.

L’informem que tractarem les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud de reclamació. El responsable del tractament és l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallés. La base jurídica que legitima el tractament és l’interès legítim de l’interessat i l’Ajuntament. Per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació pot dirigir un escrit adjuntant el seu document d’identificació a l’adreça postal Plaça de la Vila, 1, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona o a l’adreça electrònica dpd@sqvaigua.cat.cat . Per a més informació pot consultar la nostra Política de Privacitat.