Triar el tipus de factura

  Per poder rebre la factura de subministrament d'aigua per mètode desitjat indiqui les dades següents:

  * Número de contracte:

  * Nom i cognoms de la persona titular actual del contracte o raó social (en cas de persona jurídica):

  * DNI/NIF o permís de residència (en cas d´estrangers):


  * Telèfon de contacte: (preferiblement, que sigui un mòbil)


  * Correu electrònic:


  * Nom i cognoms de la persona sol·licitant:


  * DNI/NIF o permís de residència del sol·licitant:


  * Tria el tipus de factura que desitges: PaperDigitalDigital empresa

  Per validar les seves dades, ompli el següent camp:

  * Referència de la darrera factura:

  Recordi que, a partir d'aquesta sol·licitud, només rebrà la factura pel mitjà indicat i que ens ha de notificar qualsevol canvi.

  L’USUARI/A autoritza el tractament de les seves dades per a la comercialització d’altres serveis i activitats i per tal de poder-li remetre, per correu postal, per correu electrònic i per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent, informació i publicitat sobre els esmentats serveis i activitats:

  L’informem que tractarem les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud de modificació de factura, i si ho autoritza per l’enviament de comunicacions comercials. El responsable del tractament és l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallés. La base jurídica que legitima el tractament és l’execució del contracte i consentiment de l’interessat. Per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació pot dirigir un escrit adjuntant el seu document d’identificació a l’adreça postal C/ Pintor Vila Puig, 49, baixos, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona o a l’adreça electrònica dpd@sqvaigua.cat. Per a més informació pot consultar la nostra Política de Privacitat.